gratis 5 euro speeltegoed

Zin om eens lekker online bingo te spelen? Beabingo is een leuke en gezellige online bingo aanbieder. Je kan er leuk spelen voor en met geld, gezellig chatten en leuke prijzen winnen. Hans van der Togt, wel een bekende onder de online bingo spelers, speelt ook mee bij deze website! Dat maakt het dus extra leuk om bij beabingo te gaan spelen.

Klik hier voor een gratis bonus van 2 euro

Een voorwaarde is wel dat je 18 jaar of ouder moet zijn om te kunnen spelen bij beabingo. De nieuwe spelers krijgen twee euro van deze aanbieder wanneer je je aanmeld via de bovenstaande link. Bij je aanmelding krijg je dus direct al een leuke bonus van twee euro, zodat je direct kan beginnen met het online kienen spelen. Zo kan je leuk ervaring op doen en even in het spel komen zonder dat het je geld kost.

Aanmelden bij beabingo

Om online bingo te kunnen spelen bij beabingo moet je, je natuurlijk eerst aanmelden. Dit gaat vlot, je kan al snel beginnen met het online spelen bij bea bingo. Je vult dan je gegevens in en je bankrekening nummer zodat je gewonnen geld ook gestort kan worden wanneer je dit wil. Vervolgens verzin je een originele accountnaam en word je geregistreerd. Je krijgt direct al een mooie bonus van twee euro. Hier kan je al vast mee beginnen te spelen. Je kan zo lekker ervaring op doen en bedenken of je door wilt gaan met het online kien spelen bij beabingo.

Meld je hier aan!

Bonussen

Als je er voor kiest om door te gaan met het online bingo spelen bij beabingo, moet je natuurlijk bingo tegoed gaan storten. Bij de eerste storting krijg je direct al een leuke bonus. Bij de eerste storting krijg je een bonus van maar liefst honderd procent. Deze bonus kan dan maximaal op lopen tot honderd euro. Zo kan je even fijn onbezorgd beginnen bij beabingo. Je hoeft even niet aan je bingo tegoed te denken want je zal voorlopig niet door je bingo tegoed heen zijn. Ook kan je zo goed ervaring op doen. Bij je tweede storting kan je ook nog een leuke bonus mee pakken. Bij je tweede storting krijg je namelijk een bonus van vijftig procent. Deze bonus kan dan maximaal op lopen tot zestig euro. Ook hier doe je dus een mooi voordeel mee.

Naast de welkomst bonus en de eerste twee storting bonussen, zijn er nog vaak andere bonussen verkrijgbaar. Om hier van op de hoogte te blijven, kan je de website in de gaten houden. Op de wegsite van deze aanbieder zijn altijd alle nieuwtjes weer te lezen.

Storten

Om je bingo tegoed te kunnen storten zijn er veel veilige en snelle storting mogelijkheden bij bea bingo. Je kan storten via een paysafecard. Voor wie dit nog niet kent, dit is een kaart waar een saldo op staat. Eigenlijk net zo iets als een beltegoed kaart voor je mobiele telefoon. Je kan deze op verschillende verkooppunten kopen, er zit er eigenlijk altijd wel een bij je in de buurt. Met deze kaart kan je dan zonder je bankgegevens te hoeven gebruiken, je bingo tegoed storten. Zo ben je er honderd procent zeker van dat het veilig gaat, er komen namelijk geen bankgegevens aan te pas. De kaart kan je ook gewoon contant betalen.

Chatten

Niet alleen het online bingo spelen zelf is leuk, ook het chatten is erg gezellig bij beabingo. Bij deze website zijn altijd veel vaste spelers aanwezig, het is dus erg gezellig om met elkaar te chatten wanneer je een potje kienen speelt. Je kan zo een band met elkaar opbouwen en sociale contacten maken en onderhouden. Het is altijd erg gezellig in de chat kamers en je kan soms ook mee doen aan spelletjes waarbij je geld prijsjes kan winnen. Naast het chatten kan je bij deze aanbieder ook luisteren naar de bea radio. Ook altijd leuk natuurlijk, zo kan je lekker muziek luisteren onder het online bingo spelen. Al met al, je hoeft je geen moment te vervelen als je bij beabingo gaat online bingo spelen!

Summary
Reviewer
Mr. Bingo
Review Date
Reviewed Item
Beabingo
Author Rating
3