gratis 5 euro speeltegoed

bingocams

Gloednieuw en helemaal in de mode is het spelen van Bingocams. Dit is een vorm van bingo waarbij je niet gewoon gebruik maakt van een chatfunctie, maar ook een live webcam opzet. Zo worden de contacten met je medespelers nog echter en levendiger en krijg je het gevoel in een echte bingo hal te zitten. De basis van het spel is onveranderd gebleven. Je kan gratis spelen of voor een geldbedrag. Dit kan vanaf hele lage bedragen tot een wat hogere inzet per spel. Je koopt één of meerdere bingokaarten aan waarop getallen staan. Eens het spel gestart is worden cijfers getrokken door de organisator van het spel. Wanneer een cijfer dat getrokken wordt, voorkomt op jouw kaart, kan je dit wegstrepen. Bij een volle kaart, dit is een kaart waarop alle cijfers zijn weggestreept, heb je een “bingo” en ben je gewonnen.

Klik hier om je aan te melden bij Bingocams

Voordeel van online bingo

Online heb je bovendien het voordeel dat er vaak een mogelijkheid is om de cijfers automatisch te laten wegstrepen zodat je niet het risico loopt om een prijs te missen doordat je even afgeleid was. Zeker wanneer je met een heleboel kaarten tegelijkertijd speelt, durft dit anders wel eens te gebeuren. Een ander voordeel aan het online spel is de constante mogelijkheid om te spelen. Je hoeft je niet te verplaatsen en er is altijd wel een Bingocams online te vinden waarop je kan inschrijven. Dag en nacht kun je wel ergens terecht om je kans te wagen met Bingocams.

Online bingo nog socialer!

Een nadeel van de gewone online bingo is het gebrek aan visuele contacten. Je ziet niemand uitbarsten in vreugde, je ziet geen teleurstelling, je hebt geen oogcontact. Je kan wel mensen leren kennen via een chat, maar dit is allemaal nogal vrijblijvend en je weet nooit zeker wie je voor je hebt. Uiteindelijk geeft een chat weinig informatie prijs. Je ziet geen leeftijd, geslacht, uitdrukkingen enzovoort. Bingocam opent een nieuwe wereld op het vlak van sociale contacten bij het bingospel. Je ziet mensen en dit maakt je contacten heel wat echter en integerder. Hier kunnen echte vriendschappen uit voortkomen.

Speel bingo met je webcam en krijg 5 euro gratis bingo tegoed, meld je nu aan!

Bingocams is leuker als andere websites

Bovendien is het heel wat spannender wanneer je de gezichten van de anderen kan zien. Je kan zo aflezen of hun kaart bijna vol is en wanneer ze in vreugde uitbarsten, geniet je volop mee. Dit unieke sociale aspect van Bingocam maakt het spel razend populair. Bingocams is meer dan een online gokspel. Het is een manier om mensen te ontmoeten waarmee je alvast één passie deelt. En ondertussen heb je ook nog eens de kans om een leuk centje te verdienen. Eens je deze vorm van bingo hebt gespeeld, zal je niet snel teruggaan naar de klassieke bingo online.

Webcamfunctie

De webcamfunctie varieert van site tot site, maar vaak ben je beperkt tot een drie- of viertal contacten waarmee je simultaan kunt cammen. Het is niet de bedoeling dat iedereen elkaar gedurig ziet. Je kan natuurlijk wel afwisselend met andere mensen cammen en in contact komen bij Bingocam. Daarnaast bieden veel sites een extra bonusprijs aan wanneer de winnaar bij Bingocam zijn webcam heeft opstaan. Want ook zonder webcam kan je bingo spelen bij Bingocam, al is dat niet de bedoeling. In dat geval kan je gebruik maken van de chatfuncties zoals dat bij verschillende andere online bingo’s het geval is.

Live winmoment

Wanneer de winnaar van een ronde een webcam gebruikt, wordt het beeld van zijn of haar overwinning vaak aan de andere spelers getoond. Op voorwaarde dat de winnaar daarmee akkoord gaat natuurlijk, want niet iedereen vindt het leuk wanneer zijn foto aan zoveel andere spelers wordt vrijgegeven. Verder kies je geheel zelf met wie je al dan niet in contact wilt komen via de webcam. Online Bingo gaat op deze manier nog een stap verder op sociaal vlak. Dit past perfect in de sfeer van het oorspronkelijk spel dat altijd al in de eerste plaats een sociale aangelegenheid is geweest en pas daarna een gokspel. Ook online is het sociale aspect duidelijk de basis van bingo.

Summary
Reviewer
Mr. Bingo
Review Date
Reviewed Item
Bingocams
Author Rating
5