gratis 5 euro speeltegoed

jogobingo spel

Jogobingo is een bekend online bingo spel waar al veel mensen spelen. Door de jaren heen is jogobingo uitgegroeid tot een populaire hype bij vele online spelers. Elke dag weer vallen er heel veel prijzen en jij kan ze ook winnen! Zonder moeilijk te doen, want je kan zelfs je mobiel of telefoon gebruiken om je online speeltegoed van jogobingo op te waarderen. Deze toevoeging, zodat je het tegoed op je account kan storten met je telefoon, is een toevoeging waarmee jogo bingo zich onderscheid van de vele andere online kien aanbieders! Speel nu meer en begin makkelijk en eenvoudig het bingo spel voor echt geld te spelen.

Klik hier om mee te spelen

Aanmelden

aanmelden bij jogobingo

Het aanmelden is heel erg gemakkelijk, je hoeft niet allerlei moeilijke dingen te doen. Het enige wat je moet invullen om je aan te melden is je spelersnaam, je mailadres en met welk wachtwoord je je eigen jogobingo account wilt beveiligen. Het kan handig zijn om als spelers naam geen persoonlijke naam te gebruiken om je privacy te verbeteren. Mocht je dit wel doen is het geen probleem, het is enkel een tip van onze kant. Je mailadres wordt gebruikt om je account te activeren, het moet dus wel een geldig mailadres zijn!

Storten

Eenmaal aangemeld kan het online kienen spelen bij deze aanbieder beginnen. Je kan je bingo tegoed eenvoudig via de mobiel opwaarderen, maar mocht je voor grotere bedragen willen spelen dan raden wij de paysafecard functie aan. Als je eenmaal aan het bellen bent kan je namelijk de tel kwijt raken en het zou erg vervelend zijn als je een enorm hoge telefoon rekening binnenkrijgt omdat je alleen maar een gezellig potje bingo wou spelen.

Voordelen met mobiel

mobiel je geld storten bij jogobingo

De mogelijkheid om met je mobiel je saldo van je account op te waarderen kan in vele opzichten voordelen hebben. Want een mobiel of telefoon heb je altijd wel bij de hand, mocht je dus een keer weinig bingo geld hebben dan kan je het zo opwaarderen en hoef je je geen zorgen te maken over de bingo geld. Je kunt ook kiezen om per minuut je bingotegoed op te waarderen. Zo kan je dus gezellig bingo gaan spelen terwijl je gesprek doorloopt en je speeltegoed zo wordt opgewaardeerd. Wees niet bang dat je een enorm hoge telefoon rekening zal krijgen als je voor deze optie kiest en de telefoon vergeet op te hangen, want als tijdens het gesprek de 10 euro is bereikt dan zal de verbinding automatisch verbroken worden. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je een telefoon rekening met een huizenhoog bedrag erop krijgt. Daarom ook dat er bij het jogobingo spel de opties van mobiel opwaarderen per minuut zijn beperkt om dit probleem te voorkomen!

Spelen

Eindelijk is het zo ver, je bent geregistreerd, je hebt bingo tegoed gekocht en dan kan het feest bij jogobingo beginnen! Je hebt verschillende kamers, je kan natuurlijk ook eerst het bingo spelen in een gratis bingo kamer uitproberen. De maximale prijs voor een kaart is bij jogobingo op het bedrag van een halve euro per kaart gezet. In deze kamers kan je dus grote bedragen winnen, omdat de kaarten duurder zijn. Wil je echt voor de grote prijzen dan raden we je aan om in een kamer met dure kaarten te gaan en waar het erg druk is. Zo worden er dus meer bingo kaarten verkocht en kan de bingo flink oplopen!

Chatten

Wat wij heel gezellig bingo bij jogobingo is de activiteit van de spelers en de betrokkenheid die er heerst bij het online bingo spel. Veel mensen kennen elkaar en het is er altijd heel erg gezellig. Enorm fijn dat je met andere kan chatten en dat maakt het jogobingo spelen een van de meest sociale spellen die op het internet te spelen zijn. Natuurlijk is dit ook de achtergrond van bingo spelen, want dit doe je in een gezelschap om een gezellig te spelen en om leuke prijzen te winnen. Beide factoren komen ook bij jogobingo terug, want je kan ook hier gezellig kletsen en wat nog leuker is dat is dat je er ook echte geld prijzen kan winnen! We wensen iedereen veel plezier en hopen natuurlijk dat jullie de bingo ook zullen winnen!

Summary
Reviewer
Mr. Bingo
Review Date
Reviewed Item
Jogobingo
Author Rating
4