gratis 5 euro speeltegoed

shinybingo
Het spel bingo wordt overal gespeeld. Op de camping, thuis, sportkantines en cafés.Nu bestaat de mogelijkheid om dit ook online te doen. Het spel werkt in principe precies hetzelfde. Per bingokaart worden er drie rondes gespeeld, waarbij eerst 1 volle rij, dan 2 volle rijen en uiteindelijk de volle kaart wordt beloond. Tevens bied ShinyBingo diverse varianten van het spel aan en worden ook bijna dagelijks diverse evenementen aangeboden waar interessante prijzen gewonnen kunnen worden. Naast het bingo spel zijn er op deze website zeer veel andere spellen te spelen. Je kunt zelf kiezen of je wel of niet voor echt geld wilt en durft te spelen.

Bonussen en speciale aanbiedingen

Om te beginnen krijg je 5 euro tegoed bij het openen van een nieuw account. Daarnaast wordt je eerste storting met 300% verhoogd. Wanneer je dus bijvoorbeeld 10 euro overmaakt, ontvang je daar 30 euro bovenop en heb je dus 40 euro speeltegoed.Verder worden trouwe leden bij ShinyBingo beloond. Hoe meer je speelt, hoe meer cadeautjes je ontvangt, zoals bijvoorbeeld een bonus op je verjaardag.
aanbiedingen van shinybingo
Meld je nu aan en krijg de bovenstaande bonussen!

Opwaarderen

Bij ShinyBingo is opwaarderen heel simpel. Met het opwaarderen kan je gebruik maken van bonuscodes. Hiermee krijg je een bonus bovenop het door jouw gestorte bedrag en kan je met hetzelfde geld langer genieten van het bingospel!

Aanbod

Het klassieke bingospel wordt gespeeld met 90 ballen. Zo ook op deze website. Daarnaast is er een spel ontwikkeld met 75 ballen. Dit spel is een leuke afwisseling op het origineel en erg populair onder de online-spelers. Verder kun je met het winnen van een hoofdprijs in één van de bingo-spellen regelmatig in aanmerking komen voor een gratis toegangsticket voor een van de evenementen die op de website worden georganiseerd. Vaak zijn hier grote prijzen mee te winnen. Daarnaast zijn er op de website ook diverse andere casino-games te vinden.
bingo spellen

Gratis spelen

Bijna alle spellen die op de site ShinyBingo te vinden zijn kun je ook gratis spelen. Je hoeft dan niets te betalen, maar je kunt dan natuurlijk ook geen echt geld winnen. Het aanbod is zeer uitgebreid, onder andere roulette, black jack, baccarat, poker, krasloten en slot-machines. De enige uitzondering hierop zijn de 75 en 90 ballen bingospellen. Deze zijn alleen tegen betaling te spelen.

Summary
Reviewer
Mr. Bingo
Review Date
Reviewed Item
ShinyBingo
Author Rating
5